Juridisch kader

 

Halkes Detective Service is een merknaam van Halkes InfoPro. De maatschappelijke gedragsregels van Halkes Detective Service komen daardoor overeen met hetgeen is vastgesteld voor Halkes InfoPro. Op de werkzaamheden van Halkes Detective Service zijn de Algemene Voorwaarden van Halkes InfoPro van toepassing.

Halkes InfoPro heeft op basis van de Wet op de particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus een vergunning van het ministerie van Justitie om te opereren als particulier recherchebureau. Voor het verwerken van persoonsgegevens volgt Halkes InfoPro de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) en hanteert het een Privacyverklaring.

Bij particulier onderzoek werken Halkes InfoPro en Halkes Detective Service volgens de Privacygedragscode van de particuliere onderzoeksbranche en de aanvullende Gedragscode van de Brancheorganisatie voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Indien het contact tussen u en Halkes Detective Service onverhoopt toch leidt tot wrevel, dan kunt u gebruikmaken van de klachtenregeling van Halkes InfoPro.

 

 

Secured By miniOrange