Openbronnenonderzoek

 

Research of openbronnenonderzoek brengt de informatie die over een onderwerp publiek beschikbaar is, in beeld. Met de huidige miljarden internetpagina’s is de hoeveelheid informatie die publiek beschikbaar is, onmetelijk groot. Geselecteerd en voor een bepaald doel bruikbaar gemaakt, wordt deze informatie Open Source Intelligence (Osint) genoemd. Osint is tegenwoordig de belangrijkste informatiebron voor de strategische keuzes van overheden, veiligheidsorganisaties en ondernemingen.

 

Bruikbare Osint

Osint kan betrekking hebben op een enorme variëteit aan onderwerpen: van het weer in een streek tot de structuur en handelspartners van een onderneming en de economische kenmerken van een land.

Halkes Detective Service verricht voor uw organisatie of onderneming openbronnenonderzoek naar bijna ieder gewenst onderwerp en levert de informatie erover aan als bruikbare Osint. Als gevolg van de studies en loopbaan van Chris Halkes en van de eerder verrichte onderzoeksopdrachten, heeft Halkes Detective Service hierbij specifieke kennis van wet- en regelgeving, de zorgsector, de energiesector en een aantal landen in Afrika.

 

Afspraak

Als u Chris Halkes uw openbronnenonderzoek wilt laten uitvoeren, kunt u daarvoor een afspraak maken met behulp van de onderstaande contactgegevens.

 

 

Secured By miniOrange