Halkes Infopro gaat, ruim drie jaar na de verplaatsing van de onderneming naar Goes, zijn onderzoeksagentschap Halkes Detective Service meer profileren als een recherchebureau in Zeeland.

Halkes Detective ServiceDe afgelopen jaren is Halkes InfoPro vooral bezig geweest met het in Zeeland positioneren van het tekstbureau Villa Pit. Inmiddels boekt dat meer dan goede resultaten. Daardoor komt tijd en energie beschikbaar om ook het agentschap voor feitenonderzoek goed in de markt te gaan zetten.

Daarmee krijgt Halkes Detective Service een nieuwe focus. Het agentschap zal zich gaan richten op particulieren en werkgevers die vanwege een conflict overwegen naar een advocaat, de rechter of de politie te stappen. Halkes gaat hen helpen bij het op orde krijgen van alle informatie en bewijzen die zij daarvoor nodig hebben. De combinatie met het tekstbureau Villa Pit staat daarbij garant voor het opleveren van voor advocaten bruikbare rapporten die een zinvol deel kunnen uitmaken van de processtukken. Daarnaast blijft Halkes ook allround detective-onderzoek aanbieden.

Halkes Detective Service gaat zich daarbij ook nadrukkelijker op de kaart zetten als een onderzoeksagentschap voor cliënten in Zeeland. De insteek daarbij is dat de nabijheid tot cliënten en hun advocaten en locale bekendheid zorgen voor korte lijnen, efficiënte overlegmogelijkheden en snel onderling begrip. Om de vindbaarheid voor potentiële cliënten te vergroten, heeft Halkes Detective Service meerdere online bedrijfsprofielen aangemaakt. Deze zijn onder meer te vinden op LinkedIn, ZeelandNet, MKB Bedrijvengids, de Bedrijfstelefoongids, Nederland in Bedrijf en AlleAdressen.nl.

De koerswijziging houdt ook in dat Halkes Detective Service ophoudt met het aanbieden van de diensten journalistiek onderzoek en research.

Secured By miniOrange